Tilbygg Med en Finurlig Vri

IMG_0934-rev“Vi er utrolig godt fornøyde med resultatet. Stua er nydelig, gangen stor og romslig og sønnen er godt fornøyd med sitt store rom.” sier Silje og Thorstein til en lydhør og glad arkitekt! Det er jo faktisk det viktigste av alt i min bransje, at de som skal bruke bygget er fornøyde med resultatet.

Etter ca. ett år med planlegging, søknader, og kontrahering, og så en halvårig byggefase, er mitt første prosjekt som selvstendig næringsdrivende arkitekt endelig ferdig bygget. Jeg tok nylig en tur dit med kamera og snakket med de fornøyde eierne. Men først litt bakgrunn:

MedVri-foer MedVri-husfoer

Slik huset så ut før utvidelsen (bildet til venstre), og slik var husets første etasje (tegningen til høyre). I andre etasje er det tre store soverom og bad.

MedVri-sitplanSituasjonsplanen etter utvidelsen (tv) og inngangspartiet før utvidelsen (th).
IMG_6813
Den buede veggen leder fra garasjen, som er på sør-vestre side av tomta, til inngangen, som er på nord-østre side. (Hele nabolaget er planlagt sånn, og det var ikke aktuelt å flytte inngangen).

Eierne er en dynamisk familie med seks medlemmer, og opprinnelig ønsket de et tilbygg i to etasjer. Dette fikk vi ikke gjennomslag for hos kommunen, men ved å tilpasse forventningene og løsningen ble resultatet allikevel tilfredsstillende. Vi landet på et tilbygg i en etasje, med ett nytt soverom, ny tv-stue, overbygd uteplass, og stort nytt inngangsparti. MedVri-plan
tilbygg til tomannsbolig
Det gjenstår fortsatt noe “finish” her og der, men i hovedtrekk er det slik det blir.

tilbygg til tomannsbolig
Den buede veggen, som vender ut mot hagen, løfter tilbygget til noe litt utenom det vanlige.

tilbygg til tomannsbolig
Den nye inngangen har fått et moderne uttrykk.

tilbygg til tomannsbolig
For mer informasjon om prosjektet klikk her.
Connie120E-button

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer: