Flere Nye Skrukker og en Lang Reise

Fotograf John Arvid Johnsen

I november 2017 er det nøyaktig 50 år siden jeg ble født og 30 år siden jeg ankom studentbyen Trondheim. Videre er det 7 år siden jeg startet eget firma og 5 år siden Min Skrukkete CV så dagens lys. En del har skjedd siden den gang og nye skrukker har dukket opp både her og der… En gylden anledning til å skrive en liten oppdatering altså.

Den største milepælen er at mor (arkitekt), far og tre av barna har flyttet til motsatt side av jordkloden for å bo i Auckland, New Zealand for ett år. Lenger unna hjemme er det knapt nok mulig å komme (uten romskip). Det er en glede å få oppleve en hittil uutforsket del av verden sammen med familien. Yrkesmessig har dette den konsekvens at jeg nå nyter et annerledes år med fokus på skriving, lesing, faglig restrukturering og rehabilitering. Jeg tar altså ikke på meg noen nye prosjekter nå.

Forøvrig har årene som har gått vært preget av jevn firmadrift, med økende oppdragsmengde og etterspørsel. Årsrapportene for 2013, 2014 og 2015 gir en god oppsummering av firmaets produktivitet etter tilbakekomsten fra familiens forrige utenlandsopphold i 2012. Da bodde vi, som tidligere nevnt, ett år i vakre Italia.

I 2016 kom det inn mange spennende oppdrag, men siden årsskiftet 16/17 har jeg ikke tatt inn nye prosjekter av hensyn til den forestående reisen. Derimot har jeg valgt å fokusere på å gjennomføre de som allerede er aktive. Det kommer mer informasjon og bilder av gjennomførte prosjekter etterhvert. En av tingene jeg bruker tiden på her nede er nemlig å fornye hjemmesiden min, så “stay tuned”…

Huset vårt, som endelig var ferdig renovert i 2016, innvendig og utvendig, inklusive ny carport og hage, etter en prosess som hadde pågått siden vi kjøpte huset i 2007, leies nå ut til en hyggelig gruppe studenter.

(Håper det fortsatt står der når vi kommer hjem igjen…)

Fra august 2018 er jeg tilbake i Trondheim igjen. Send meg gjerne en epost hvis du har et prosjekt på trappene med planleggingsstart rundt de tider.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer: