Om firmaet

Jobber grundig og effektivt, med kunden i fokus!

Trondheimsfirmaet Allsidig Arkitekt tilbyr arkitekttjenester til konkurransedyktige priser. Firmaet drives av Sivilarkitekt Connie Hendseth som har allsidig erfaring fra privat og offentlig virksomhet. Utfører arkitektarbeid for små og store prosjekter, og har sentral godkjenning som ansvarlig søker og prosjekterende for arkitektfag.

Jobber for tiden mest med boligprosjekter, men kan også ivareta andre prosjektoppdrag. Tilbyr prosjektering av bolig, hytte, garasje, tilbygg, påbygg og nybygg av bolig. Har også erfaring med prosjektering av barnehage, nærings- og industribygg. Følger saken fra A til Å fra løsningsutarbeidelse, gjennom skjemaveldet, og frem til ferdig resultat. Tar oppdrag hvor som helst i Norge, mot kompensasjon for reisekostnader. Erfaringsmessig er det kun nødvendig med en befaring, og ett eller to møter for bolig- og hytteprosjekter.

Innehar kompetanse på arkitekttjenester for alle faser av faget i forbindelse med nybygg eller ombygging av bolig eller annet, fra innledende skisseprosjekt via forprosjekt og til detaljprosjekt. Kan tilby å stå som søker og prosjekterende for arkitektfaget, (og bygningskonstruksjon og brannteknikk). Firmaet har sentral godkjenning for disse ansvarsområdene:

  • søker (tiltaksklasse 2)
  • overordnet ansvar for prosjektering (tiltaksklasse 2)
  • arkitektur (tiltaksklasse 2)
  • konstruksjonssikkerhet (tiltaksklasse 1)

Klikk her for å få se godkjenningsbeviset hos Direktoratet for Byggkvalitet (tidligere Byggtekniske Etat – BE).

I prosjektarbeid benyttes tegneprogrammet ArchiCAD som viktigste arbeidsverktøy i tillegg til penn og skissepapir.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat.

Telefon: +47 98620621
Epost: ch@allsidigarkitekt.no

Connie120