Festpyntet Hus Med Nytt Kjøkken og Uteplass

nytt kjøkken
Det føles litt som å jukse å ta bilder av huset 20 minutter før gjestene kommer, men trangen ble for stor… Nykjøkkenet sto ferdig bare dager før vi reiste på sommerferie, og etter hjemkomsten har det gått slag i slag med festforberedelser til stordagen (50×2). Har igrunnen ikke hatt anledning til noen real photoshoot før denne gyldne sjansen bød seg. Det er lenge siden jeg har lagt ut noe i nærheten av flatterende bilder av hjemmet vårt, så dere får tilgi min suspekte timing.

nytt kjøkken
Neste ombyggingsprosjekt kan skimtes i bakgrunnen… Behovet for nytt inngangsparti er blitt påtagelig etter at den tidligere “hallen” er omgjort til kjøkken.

trapp
Vår nye trapp med trinn i eik er en luksus etter at vi endelig fikk fjernet det loslitte teppet som lå der.

spisestue
Med 33 til bords blir det en brokete samling av stoler…

spisestue
Tapasbuffeten ble plassert under et rimelig partytelt fra Plantasjen. Godt med litt armslag rundt maten.

uteplass
Her er vår nye uteplass, for anledningen møblert med stuemøblene… Maling får vente til neste år når det impregnerte trevirket har tørket.

patterns
Pyntet og klart.

hage med uteplass
Her er uteplassen rett før det braker løs… Kan jo benytte anledningen til å fortelle at vi planlegger å skifte alle vinduer og tilleggsisolere huset (sammen med naboen) i løpet av ett par års tid. Det blir aldri kjedelig med gammelt hus!

dagenderpaa
I ærlighetens navn… sånn så kjøkkenet ut dagen derpå!

Connie120

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer: