Byen E Bergen – Mitt Hjem for 2 Døgn

Det er godt (og nødvendig!) å komme seg bort fra hverdagstralten en gang imellom. Etter en lang vinter med ombygging av hus og fokus på plikter fikk jeg endelig en utflukt på programmet og etterlengtet reiseluft under vingene. Byen e Bergen!

utsikt

stilleben

nabolag2
Som regel når jeg skal ut å reise velger jeg meg en plass å bo i et nabolag som appellerer til meg hos airbnb.no, og som oftest er det enda bedre i virkeligheten. Det var tilfellet også denne gangen, og jeg fant en plass som ga påfyll av både arbeidsro og inspirasjon. For samme pris som et generisk hotellrom (ikke noen royal suite nei) kan du få bo på en plass som dette. Bli gjerne med inn og se.

loft2

stuegulv

stue4

bad2

bad-stue

stue2

kjokken1

kjokken3

mesanin

soverom1

soverom2

takvindu
Her fikk jeg ladet opp batteriene, og en tur på nærbutikken sørget for god næring til kroppen (og en fryd for øyet).
mat

Nærbutikken

Nærbutikken

Lunsj!

Lunsj!


veranda
Tusen takk for meg.
Connie120

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer: